Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa'ya geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Manisa'ya geliyor

Yerel seçim için hazırlıklarına aralıksız devam eden AK Parti, değişim sürecini sürdürüyor. Genel merkezin, AK Parti Manisa İl Yönetimi’nin yenileme çalışmalarına ilişkin istifasını istediği iddia edildi. 
AK Parti Genel Merkezi’nden gelen talep üzerine AK Parti Manisa il yönetiminin istifası istendiği, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı dışındaki yönetim kurulu üyelerinin genel merkezin isteği üzerine istifa dilekçelerini sundukları öne sürüldü.
Genel seçimlerde zaferi göğüsleyen AK Parti, yerel seçim çalışmalarına hızlı başladı. 
Ülke genelinde değişime giden AK Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine güçlü girmek istiyor. Bu nedenle de çoğu ilde gerçekleştirilen değişim sinyalleri dikkat çekti.
AK Parti Genel Merkezi, kısa süre önce Ahmetli, Demirci, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Soma ve Şehzadeler ilçe başkanlarının istifalarının ardından yeni atamaların yapıldığı Manisa’da il yönetiminin de istifasını istendiği öğrenildi. 
Bu gelişmelerin ardından Başkan Salih Hızlı’nın önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulu için bir liste hazırlaması ve  bu listeyi de genel merkeze sunması bekleniyor.

[ilgili-haber=31989]