Spil Dağı zirvesinde Atalanı Mevkiinde gerçekleşen 25’incisi düzenlenen “Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde” programda ülkenin genelinde en güzel Kuran okuyucuları, hafızlar, mevlidhanlar ve kasidehanları katılım gösterdi.

Manisa Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlidhanlar Derneği tarafından 25. si düzenlenen “Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde” programına; Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Osman Şahin, İstanbul Çamlıca Camii İmamı Kerim Öztürk, Osman Yeğin, Şair ve yazar Nurullah Genç, Nihat Hatipoğlu, Necmeddin Ötün, Alpcan Çelik, program sunucusu Bekir Köse, Üsküdar Musiki Cemiyeti Başkanı Sayın Amir Ateş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve çok sayıda kişi katıldı.

Spil’de ‘Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde’ 25’Incisi Düzenlendi (2)

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu

Manisa AK Parti 24. Dönem Milletvekili Muzaffer Yurttaş, gerçekleşen program hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Dernek başkanı Sayın Ali Gürfidan ve arkadaşlarına, organizasyonun gizli kahramanlarından Osman Yeğin hocamıza, Spil Dağı Milli Parkı müdürü arkadaşımız Halil Ernalçacı’ya misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.

33 yıl önce düzenlenmeye başlayan program pandemi ve değişik nedenlerle bir süredir yapılamıyordu. Bugün 25. si düzenlendi. Kulağımızın pası silindi. Üç hocamızın birlikte okudukları ezan muhteşemdi. Spil Dağı Milli Parkı’nın daha iyi tanıtımı için bu tür programların artırılmasında yarar var. En kısa zamanda Spil Dağı Milli Parkı’da bir program daha gerçekleştireceğiz.

Ülkemizin değişik camilerinde görev yapan hocalarımızın makam bilgisi ve sesleri hayretimi çekti. Televizyonlarda izlediğimiz Kuranı Kerim Okuma Yarışmalarının ne kadar yararlı olduğunu bir kez daha gördük. Nice cevherlerin ortaya çıkmasına vesile oluyor.

Bugün tanıştığım dostlarla tanışmaktan mutlu oldum. Spil dağının 1517 metre yüksekliğinde hayallerimiz Ağrı dağı zirvesine yükseldi.”

Spil’de ‘Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde’ 25’Incisi Düzenlendi (5)

Spil Dağı zirvesinde Atalanı Mevkiinde 25.si düzenlenen “Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde” program dualarla son buldu.

Spil’de ‘Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde’ 25’Incisi Düzenlendi (4)

Spil’de ‘Zirvedekiler Manisa Spil Dağı Zirvesinde’ 25’Incisi Düzenlendi (1)

Muhabir: RESULENUR KANTAR