Manisalı vatandaşların uzun zamandır özlemle açılmasını beklediği Süreyya Tabiat Parkı hizmet vermeye başladı. Yunusemre Belediyesi'nin 4 aylık hızlı ve kapsamlı çalışmaları sonucu Süreyya Tabiat Parkı hizmete başladı. 

Soma’da yemek yarışması düzenlendi Soma’da yemek yarışması düzenlendi

4 yıldır atıl vaziyette kapalı olan Manisalıların en sevdiği yerlerden biri olan Süreyya Tabiat Parkı açıldı. 4 aylık sıkı çalışmların sonucu hizmete açılan parkta, giriş, otopark ve pek çok hizmet ücretsiz. Yangın riskine karşı mangal yapmak ve ateş yakmak ise yasak.

 
Manisalı vatandaşların özlemle açılmasını beklediği Süreyya Tabiat Parkı, hizmet vermeye başladı. Yunusemre Belediyesi’nin 4 aylık çalışması sonunda açılan alanda giriş, otopark ve pek çok hizmet ücretsiz olurken; yangın riski dolayısıyla mangal yapmak, ateş yakmak yasak. Vatandaşların piknik yapmak için evlerinden getiridiği yemekler ise doğayla iç içe bir ortamda tüketebilecekler.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Süreyya Tabiat Parkı’nı Manisa'ya tekarar kazandırma mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU