Manisalı vatandaşlar tarafından piknik alanı olarak tercih edilen Süreyya Tabiat Parkı'nda sona gelindi, özlem bitiyor.

Şehre yakınlığı, doğa ile konumundan dolayı Manisalı vatandaşlaar tarafından dinlenmek için en çok tgercih edilen yerlerden biri olan Süreyya Tabiat Parkı 22 Temmuz günü açılıyor.

Süreyya Tabiat Parkı Hizmete Giriyor (1)

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban 4 yılldır atıl durumda olan Süreyya Tabiat Park'ının tekrar eski günlerine geri döndürüleceği sözünü vermişti. Sözünü tutan Başkan 22 Temmuz'da Süreyya Tabiat Parkı'nın hizmete gireceği müjdesini verdi. 'Özlem Bitti' diyerek Manisalı vatandaşlara müjdeyi veren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban;

"Özlem Bitti… Süreyya Tabiat Parkı 22 Temmuz’da Hizmetinizde…
Uzun yıllardır hemşehrilerimizin özlemini çektiği Süreyya Tabiat Parkı’nda çalışmalarımızı tamamladık. Hazırlıklarımız tamam. 22 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Süreyya Tabiat Parkı’mızın vatandaşlarımızın hizmetinde. 
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in talimatları doğrultusunda açtığımız Süreyya Tabiat Parkı’nda otopark, giriş, internet, su, tuvalet ile elektrik ücreti alınmayacak. Vatandaşlarımız artık aileleriyle doğa ile iç içe olmanın huzurunu yaşayacak.
Emeği geçen belediye başkan yardımcılarına, ilgili birim müdürlerine, belediye meclis üyelerine ve saha personellerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu coşkuyla kutlandı Saruhanlı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu coşkuyla kutlandı

Süreyya Tabiat Parkı Hizmete Giriyor (6)

Süreyya Tabiat Parkı Hizmete Giriyor (4)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU