"Kekler, börekler sizden; çaylar ve canlı müzik bizden" sloganıyla başlayan etkinlikte, kadınlar doğanın içerisinde keyifli vakit geçirdi ve canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ve büyük ilgi gören Süreyya Tabiat Parkı, bu kez kadınlar için düzenlenen etkinliklerle adından söz ettirdi.

Süreyya Tabiat Parkı’nda Kadınlar Buluştu Eğlence Ve Doğa Bir Arada (2)CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a verdiği söz üzerine organize edilen bu buluşmada, kadınlar doğanın güzelliği ile buluşarak stres attı.

Etkinlikte, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar, katılımcılarla tek tek sohbet ettikten sonra halay çekti.

"Tüm kadınlarımıza ücretsiz otobüs seferleri sunuyoruz"

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Arslan, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

“Kadınlar bu etkinlik sayesinde doğanın içinde çocuklarıyla birlikte gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Her hafta Çarşamba günü saat 10.00-17.00 arasında düzenlenecek etkinlikler için tüm kadınlarımıza ücretsiz otobüs seferleri sunuyoruz” dedi.

Süreyya Tabiat Parkı’nda Kadınlar Buluştu Eğlence Ve Doğa Bir Arada (3)

"Emeklilere özel etkinlikler yolda"

Yunusemre Belediyesi’nin toplumun her kesimine yönelik etkinliklerinin süreceğini belirten Arslan,

Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı Saruhanlı’da iş yeri satışa çıkarıldı

“Önümüzdeki günlerde emeklilerimiz için de Süreyya Tabiat Parkı’nda özel etkinlikler düzenleyeceğiz. Belediye Başkanı Semih Balaban, halkımıza yönelik örnek hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Süreyya Tabiat Parkı’nda Kadınlar Buluştu Eğlence Ve Doğa Bir Arada (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU