Son albümü "Kuantum 51"  ile gündemden düşmeyen Megastar Tarkan sosyal medya hesabından eşi ve kızı Liya ile birlikte  fotoğraflarını paylaştı. 

2016 yılında  Pınar  Dilekile 2016'da evlenen Tarkan 2018'de baba olmuştu. Eşi ile beraber kızları Liya'yı gözlerden uzak büyütme kararı alan Tarkan'ın kızının doğum gününü kutladığı paylaşımda altına yazdıkları dikkat çekti. Kızının 6'ncı yaş gününü duygusal paylaşım ile kutladı. 

Tarkan'dan Eşi Ve Kızı Hakkında Duygusal Paylaşım (1)

Bayhan yine farkını ortaya koydu! Dinleyenler büyülendi Bayhan yine farkını ortaya koydu! Dinleyenler büyülendi

Sosyal medya hesabından yaptığıpaylaşım ile herkesin yüreğini ısıtan ve duygulandıran Tarkan,kızının bu kadar hızlı büyümesini stemediğini açıkladı.

"Çabuk büyümesini istemiyorum"

Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

"2 gün önce Liyacığım 6 yaşını doldurdu.Yakında okula başlayacak.Kızımın o tatlı çocuk zamanlarının geçmesini, bu kadar çabuk büyümesini istemiyorum ama maalesef yıllar hızla gelip geçiyor.Bu günlerde duygusalım anlayacağınız" ifadelerini kullandı. 

Tarkan'dan Eşi Ve Kızı Hakkında Duygusal Paylaşım (2)

"Çocuğunuzla çocuk olmayı, ihmal etmeyin"

Duygusal doğum günü kutlamasının notuna Tarkan şöyle devam etti;

"Sevgili Ebeveynler, çocuklarınızla bolca zaman geçirin. Onlarla geçirdiğiniz her anın değerini bilin çünkü o anlar bir daha geri gelmeyecek. Kaçırmayın onların bu en güzel zamanlarını ve onlara bolca sarılın, sık sık sevdiğinizi söyleyin. Çocuğunuzla çocuk olmayı, oyunlar oynamayı, şımarmayı, eğlenmeyi, gülmeyi de ihmal etmeyin"

Kaynak: HABER MERKEZİ