Kim Milyoner Olmak İster? Sevilen yarışma programında sosyal medyada çok konuşulan bir soru soruldu.

"Teletubbies" adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu, 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür?

A) Tink Winky
B) Dipsy
C) Laa - Laa
D) Po

Bu sorunun cevabı ise Tinky Winky oldu.

Programda sorulan "Teletubbies" adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu, 2018'de İngiltere'de bir caddede soğuktan donarak ölmüştür? Sorusuna verilen yanıt gündem oldu. Peki, Tinky Winky öldü mü? Teletubbies'de Tinky Winky karakterini canlandıran Simon Shelton Barnes neden öldü? İşte detaylar…

TİNKY WİNKY ÖLDÜ MÜ?

"Teletubbies" adlı televizyon programındaki hangi karakteri canlandıran oyuncu, 2018'de İngiltere'de bir sokakta soğuktan donarak yaşamını yitiren kişi olmuştur? sorusu, Simon Shelton Barnes'ı gündeme getirdi. 

Bahadır Yenişehirlioğlu: "Ayşenur Ezgi Eygi’nin duruşu insanlık için bir örnek” Bahadır Yenişehirlioğlu: "Ayşenur Ezgi Eygi’nin duruşu insanlık için bir örnek”

TELETUBBİES'DEKİ TINKY WINKY KARAKTERİNİ CANLANDIRAN SİMON SHELTON BARNES NEDEN ÖLDÜ?
Efsane çocuk dizisi Teletubbies'in Tinky Winky karakterini canlandıran aktör Simon Shelton Barnes, 2018 yılında 52 yaşındayken İngiltere Liverpool'da ölü bulunmuştu. Barnes'in ailesi, caddede cesedi bulunan aktörün hipotermi (donarak) can verdiğini açıklamıştı.

Kaynak: MELİS BAYRAM