Bakan Yerlikaya Duyurdu!  Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır şehit oldu Bakan Yerlikaya Duyurdu! Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır şehit oldu

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, dünya genelinde, yaşanan yazılım aksaklıklarından dolayı Türk Hava Yolları'nın 84  uçuşunu iptal ettiğini açıkladı.  Microsoft'un çökmesinden sonra çoğu sektörü etkileyen yazılım kaynaklı bir aksaklıkortaya çıktı. Türkiye'de bu problemden etkilenen THY şirketi  yoğunluklarını düşürmek adına çaılşmlara başladı. 

Türk Hava Yolları bu aksaklıktan dolayı 84uçuşu iptal etti ve uçuş yoğunluğunu azaltmak için çalışmlara başladı. THY bu problemin kademeli bi şekilde giderilerek uçuşların normal seyrine döneceğini açıkladı. 

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaptığı açıklamada;

"Değerli yolcularımız, dünyada farklı sektörlerden birçok şirketi etkileyen yazılım kaynaklı problemin çözümü doğrultusunda operasyon yoğunluğumuzu düşürmek için çalışmalar yapmaktayız. Uçuşlarda aksama yaşanmaması adına bazı seferler iptal edilecek olup, uçuşlarımız en kısa sürede kademeli olarak normal seyrine dönecektir. Yaşanan aksaklıktan dolayı siz değerli misafirlerimizden özür dileriz."

Kaynak: HABER MERKEZİ