Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı TURBELDAK, doğa ve tarihe ilgisi olan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda TURBELDAK, tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlar Aigai Antik Kenti’ni ziyaret ederek, çevresinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Turbeldak Doğanın Tarihinde (8)

Manisa Basket Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı Manisa Basket Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı

Doğaseverler tarafından yoğun ilgi gören etkinliğe 50 kişi katıldı. Ekip, yürüyüş sırasında bol bol fotoğraf çekildi ve anılar biriktirdi.

Turbeldak Doğanın Tarihinde (7)

“Hem fiziksel sağlığımızı koruyor hem de huzur ve sakinliği yaşıyoruz”

Etkinlik sayesinde  hem spor yaptıklarını hem de tarihe bir yolculuk gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert,

“Her hafta birbirinden özel parkurlarda gerçekleştirmiş olduğumuz doğa yürüyüşleriyle hem fiziksel sağlığımızı koruyor hem de doğayla iç içe olmanın huzurunu ve sakinliğini yaşıyoruz. Aigai Antik Kenti parkuru da katılımcılarımıza bu deneyimi tattırmak adına mükemmel bir zemin sunarken aynı zamanda adeta tarihe bir yolculuk yaptık. Yürüyüşümüze katılan ve yaşadığımız bu özel günü daha da anlamlı kılan katılımcılarımıza teşekkür ederim” dedi.

Turbeldak Doğanın Tarihinde (6)

Turbeldak Doğanın Tarihinde (5)
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU