Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerine devam eden TURBELDAK, haftalık olarak düzenlediği yürüyüş etkinliklerinde her yaştan vatandaşı farklı rota ve parkurlarda buluşturmaya devam ediyor.

Soma’da yemek yarışması düzenlendi Soma’da yemek yarışması düzenlendi

TURBELDAK Doğaseverleri Kemalpaşa Çınarköy Parkurunda Buluşturdu 2

TURBELDAK ekibi bu haftaki doğa yürüyüşünü Kemalpaşa Çınarköy Parkurunda gerçekleştirdi. Yaklaşık 30 kişinin katılım gösterdiği 11 kilometrelik parkurda, doğaseverler sisli havayla birlikte doğanın sunduğu eşsiz güzelliklere tanıklık etme fırsat buldu.

TURBELDAK Doğaseverleri Kemalpaşa Çınarköy Parkurunda Buluşturdu 4

Çam ve çınar ağaçları ile kaplı patikalarda yürüyen ekip, 300 metre yükseğe tırmanarak unutulmaz bir gün geçirdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert,

“TURBELDAK ekibimiz bu haftaki yürüyüşünü Kemalpaşa Çınarköy Parkurunda tamamladı. Katılımcılarımız, 300 metre yüksekliğe doğru gerçekleşen yürüyüşte keyifli ve eğlenceli bir gün geçirdi. Her hafta gerçekleştirdiğimiz yürüyüş etkinliklerimizle hem doğanın bizlere sunduğu eşsiz güzelliklere tanıklık etmeye hem de kurduğumuz dostlukları pekiştirmeye devam ediyoruz. Yürüyüşümüze katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

TURBELDAK Doğaseverleri Kemalpaşa Çınarköy Parkurunda Buluşturdu 1TURBELDAK Doğaseverleri Kemalpaşa Çınarköy Parkurunda Buluşturdu 3

Kaynak: CANAN SÜRGİT