Turgutlu Belediye Meclisi 19 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00’da olağanüstü 4 gündem maddesini konuşmak için toplanacak. Toplantı Turgutlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.  


Şeffaf Belediyecilik anlayışını benimseyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Meclis toplantısını belediyenin resmi hesaplarından canlı yayınlayacak. Olağanüstü Meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşülüp karara bağlanacak. 

Turgutlu Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor (2)


Olağanüstü Meclis  toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Ek bütçe, taşınmazların  Maliye Hazinesine tapu devirlerinin yapılması, taşınmazların Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçlarından mahsup edilmek şartıyla tapu devir işlemlerinin yapılması  ve son olarak, kadın kooperatiflerine tahsis edilmiş olup, bahse konu meclis kararına istinaden yapılan protokol ve ilgili meclis kararının iptali hususu  görüşülecek. 

Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır Manisa'nın Soma ilçesinde mahkemeden tarla satılıktır


Turgutlu Belediyesi Olağanüstü  Meclis Toplantısında görüşülecek maddelerin detayları ise şöyle;

  1. Gündemin birinci maddesinde, “06.08.2024 tarih ve 80 sayılı meclis kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Ek bütçe konulu Komisyon raporunun görüşülmesi.” 
  2. Gündemin ikinci maddesinde, “Mülkiyeti Belediyemize ait çeşitli mahallerde bulunan taşınmazların Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. vergi borçlarından mahsup edilmek şartıyla Maliye Hazinesine tapu devirlerinin yapılması hususunun görüşülmesi.” 
  3. Gündemin üçüncü maddesinde, “Mülkiyeti Belediyemize ait çeşitli mahallerde bulunan taşınmazların Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş.'nin Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçlarından mahsup edilmek şartıyla tapu devir işlemlerinin yapılması, devir işleminin gerçekleşmemesi durumunda bahse konu taşınmazların satışı için Belediye Encümenine yetki verilmesi hususunun görüşülmesi.” 
  4. Gündemin dördüncü maddesinde, “Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 4 sayılı kararı ile 3 yıllığına Sınırlı Sorumlu Turgutlu Anne Eli Tarım Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifine ve daha sonra kurulacak kadın kooperatiflerine tahsis edilmiş olup, bahse konu meclis kararına istinaden yapılan protokol ve ilgili meclis kararının iptali hususunun görüşülmesi.”

Turgutlu Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM