Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha güvenli ve konforlu yollar için sürdürdüğü yenileme ve tamirat çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Güney ve Temrek Mahalleleri ile Turgutlu Anaokulunda parke döşeme çalışmaları tamamlandı.

 Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Çepnidere, Sarıbey Mahalleleri ve Cumhuriyet Caddesi ile birlikte, Altın, Mert, Saban, Çavuş, Arılı, Yeşilırmak, Emekçiler, Egem, Hatip, Sakarya, Turan, Akıncılar, Narçiçek, Kurultay ve Erdoğmuş Sokakta parke tamirat çalışmalarını yaptı.

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise okullarda başlattığı boyama çalışmalarına devam ediyor. Şehit Sevda Güngör Anaokulu dış cephe, Mehmet Gürel Anaokulu, Niyazi Üzmez İlkokulu, Gazi İlkokulu iç cephe ve Cumhuriyet Anaokulunda zemin boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Gürel İlkokulunda iç cephe boyama çalışmalarını ise sürdürüyor. Irlamaz Spor Tesisleri ve Türkmen Yolu’nda budak çalışmaları yapıldı. Ekipler ayrıca Karpuz Kaldıran Parkı alanında yer alan kauçukları yeniledi, Akçapınar Mahallesi muhtarlık binası etrafında ise çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Son Hızla Devam Ediyor (2)

Vali Özkan’a ziyaret Vali Özkan’a ziyaret

“Güvenli bir ulaşım sağlanması için elimizden gelen çabayı gösteriyor”

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran,

 “Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz eş zamanlı çalışmalarına devam ediyor. Okullarda başlattığımız boyama çalışmalarımız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise güvenli bir ulaşım sağlanması için elimizden gelen çabayı gösteriyor. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Turgutlu’muz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Turgutlu Belediyesi Ekipleri Çalışmalarına Son Hızla Devam Ediyor (3)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU