Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, teknik ekip ile anlaşma yapıldı. 

Geçtiğimiz sezon TKBL'yi 7'inci sırada tamamlayan Tugutlu Belediyesi Kadın Baketbol Takım yeni sezona transferler ile hızlı bir şekilde hazırlanmaya başladı. Geçen sezon 4'üncü hafta'da takımın başına Başantrenör İstemihan Örücü  getirilmişti. Başantrenör İstemihan Örücü, normal sezonda takımın başında çıktığı 30 maçın 17'sini kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Turgutlu Belediyesi Kadın Baketbol Takımı, geçen sezon play off oynama imkanı kazandıran Başantrenörü  İstemihan Örücü ile sözleşme yeniledi. 

Başantrenörü  İstemihan Örücü ile sözleşmeye yenileyen kulüp aynı zamanda teknik ekip ile de sözleşme yenilemeyi unutmadı. Geçen sezon kadrosunda bulunan Yardımcı Antrenör Ceyhan Önk, Genel Menajer Hüseyin Pamuk, Sağlıkçı-masaj terapisti Ersin Subaşılı, A Takım Yardımcı Antrenörü ve Altyapı Antrenörleri Büşra Çeçen ve Emine Çetinkaya ile de 1 sezonluk sözleşme imzalandığını açıklayan Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı teknik ekibin kemik kadrosunu tutmayı başardı.

Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor Barbaros Gençlikspor yeni sezona iddialı hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Teknik Ekibini Bırakmadı (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU