Başarılı işlere imza atan Turgutlu Belediyespor, olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan oylamalar sonucunda yeni başkan Hüseyin Maliz oldu. Belediyespor’un yeni Yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı; Evren Erbaş, Emrah Kanık, Hale Bozdemir ve Orhan Mert.

Turgutlu Belediyesi'nden çocuklara özel kurs Turgutlu Belediyesi'nden çocuklara özel kurs

Turgutlu Belediyespor’un Yeni Başkanı Hüseyin Maliz Oldu (2)

“Kadın ve spora desteğimizi arttırmayı hedefliyoruz”

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve yeni Turgutlu Belediyespor Başkanı Hüseyin Maliz genel kurul toplantısının ardından gerçekleştirdiği konuşmada:

 “Turgutlu Belediyespor’da olağanüstü genel kurulumuzu gerçekleştirdik.  Yeni yönetimle birlikte, hayata geçireceğimiz sosyal projelerle kadın ve spora desteğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Yönetimimizdeki kadın üyeler, bu amacın bir yansımasıdır. Gençlerimizin sporla büyümesi ve Turgutlu’yu ulusal ve uluslararası alanda başarıyla temsil etmek için kararlılıkla çalışacağız. Turgutlu Belediyespor'un başarıdan başarıya koşacağı günler için ayrıca heyecanlıyız ve tüm paydaşlarımızla birlikte hareket ederek, bu hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz. Yeni dönemin, Turgutlu ve spor camiası için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: ELİF YILDIRIM