TVF Kadınlar 2. Ligi mücadelesine bu yıl da devam eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ilk maç heyecanı yaşıyor. Sezona, kendi sahasında oynayacağı maçla başlayacak Turgutlu temsilcilerinin rakibi ise Arkas Spor olacak. Sezonu galibiyetle açmayı hedefleyen Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı’nın 8 Ekim Pazar günü oynayacağı karşılaşma Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak. 

Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler

"Lige Güzel Hazırlandık"
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Üçüncü kez yer aldığımız Kadınlar 2. Ligi’nde 2023-2024 sezonunun ilk maçına çıkıyoruz. Lig mücadelesine kendi sahamızda başlayacak olmamızın motivasyon açısından bizim için avantaj olacağına inanıyoruz. Lige güzel hazırlandık. İyi bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 
Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın voleybol takımımıza sezonun ilk müsabakasında gönülden başarılar diliyorum. Takımımızın rakibini yenerek sezona galibiyetle başlangıç yapacağına inanıyor ve güveniyoruz. Oyuncularımızın, teknik ekibimizin ve ligde mücadele eden diğer takımların güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.   [ilgili-haber=33355]