Maraton için kapanacak yollar belli oldu! Maraton için kapanacak yollar belli oldu!

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Deplasmandan Galibiyetle Döndü
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Akhisar deplasmanından galibiyetle döndü. Turgutlu’nun temsilcileri rakibi Akhisargücü’nü 3-2’lik skorla yendi.  
TVF Kadınlar 2. Ligi 2023-2024 sezonunda mücadele eden Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ikinci maçını deplasmanda oynadı. Akhisargücü’nün evine konuk olan Turgutlu Belediyespor ekibi rakibini; (27-25), (25-23), (21-25), (25-27), (7-15) set sonuçlarıyla 3-2 mağlup etti. Akhisar Spor Salonu’nda yaşanan kıyasıya mücadelede Turgutlu’nun filedeki temsileri aynı zamanda sezondaki ilk galibiyetini de elde etmeyi başardı.      

İlk Galibiyet
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “İlk galibiyetimizi deplasmanda kazandık. Beş set oynadığımız karşılaşma sonucunda yüzü gülen ve evine mutlu dönen taraf olduk. Akhisargücü’ne güzel ev sahiplikleri için ayrıca teşekkür ederiz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Ata Okul Spor mücadelesi için hazırlıklarımıza da başladık. Evimizde oynayacağımız bu maçı da kazanmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
“Galibiyet haftası yaşadık.” 
Turgutlu’da galibiyet haftası yaşandığını belirten Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın voleybol ve kadın basketbol takımlarımızla birlikte Turgutluspor’un kazandıkları maçlar sonucunda galibiyet haftası yaşadık. Rakip takımın sahasında mücadeleyi elden bırakmayan, çok iyi bir oyun ortaya koyarak kentimize galibiyetle dönen kadın voleybol takımı oyuncularımızı ve teknik ekibimizi gönülden tebrik ederim” dedi. 

[ilgili-haber=34058]