Turgutlu Belediyesi Bağ Bozumu Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Turgutlululara unutulmaz bir hafta yaşatmaya devam ediyor. Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında konserler ve tiyatro oyunları düzenlenen Turgutlu’da, Belediye Kültür Sanat ekipleri "Deniz ve Ağaç" adlı sokak tiyatro oyununu sergiledi. 

Manisa'dan kaçırılan tarihi bronz sedir uzmanlarca incelendi Manisa'dan kaçırılan tarihi bronz sedir uzmanlarca incelendi

Turgutlu'da Kurtuluş Coşkusu; Sokak Tiyatrosu Vatandaşları Büyüledi (4)

İlk oyun  Dağyeniköy ve Dağmarmara mahallelerinde sergilendi 

Turgutlu’da Kurtuluş Haftası programları kapsamında dün (31 Ağustos Cumartesi) günü, "Deniz ve Ağaç" adlı tiyatro oyunu ilk kez sergilendi. Turgutlu’da her mahallede sergilenmesi planlanan tiyatro oyunu ilk kez gününde Dağyeniköy ve Dağmarmara mahallelerinde seyirci karşısında oynandı. 
Belediye tarafından düzenlenen sokak tiyatrosu etkinliği bugün (1 Eylül Pazar) günü Çıkrıkçı, Urganlı ve Çepnibektaş mahallelerinde izleyici ile buluşacak. 

Turgutlu'da Kurtuluş Coşkusu; Sokak Tiyatrosu Vatandaşları Büyüledi (3)

"Çocuklarımız  keyifli bir gün geçirdiler"

Turgutlu Belediyesi tarafından yapılan sokak tiyatrosu açıklamalarında;

“Turgutlu Belediyesi; Bağ Bozumu Kurtuluş Şenliklerimizin eğlenceli programlarından biri olan, "Deniz ve Ağaç" adlı sokak tiyatrosu programımızın ilk gününde Dağyeniköy ve Dağmarmara Mahallelerimizdeydik. Çocuklarımız eğlenceli tiyatro gösterisi eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler. Pazar günü Çıkrıkçı, Urganlı ve Çepnibektaş Mahallelerimizde görüşmek üzere.” ifadelerine yer verildi.

Turgutlu'da Kurtuluş Coşkusu; Sokak Tiyatrosu Vatandaşları Büyüledi (1)
 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU