Turgutlu’da Kurtuluş Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler kurtuluş gününde İkilem konseri ile zirve yaptı. Manisa Büyükşeir atarfından organize edilen konserde İkilem sevilen şarkılarını seslendirerek Turgutlululara unutulmaz bir an yaşattı.

Manisa'nın tüm ilçelerinde Kurtuluş Hatası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Turgutlu’nun işgalden kurtuluşunun 102’nci yıldönümünde Serhat Karan ve Uğur Ateş’ten oluşan İkilem grubu konser verdi. Konsere Turgutlulu vatandaşlar tarafından yoğun katılım vardı. Büyükşehir tarafından organize edilen konsere Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Turgutlu Belediye Başkanvekili Bilge Cebe, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuz Murat Pınar, Strateji Dairesi Başkanı Hale Evrim Akman ve binlerce vatandaş katıldı. 

Turgutlu’da Kurtuluş Günü İkilem Rüzgarı  (3)

Başkan Zeyrek’ten kutlama mesajı

Ankara’da düzenlenen Kurultay nedeniyle konsere katılamayan Başkan Zeyrek’in göndermiş olduğu kutlama mesajı konser sırasında okundu. Başkan Zeyrek kutlama mesajında Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri minnet ve şükranla andı. Başkan Zeyrek’in mesajının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, 30 Ağustos ve Kurtuluş Haftası coşkusunu en üst düzeyde yaşadıklarını açıkladı. Deste;“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu topraklar için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos şanlı zaferimizden bu yana kurtuluş haftası konserleriyle coşkumuzu en üst düzeyde yaşıyoruz. Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek öncülüğünde, tüm ilçelerimizde düzenlediğimiz konserlerle kurtuluşlarımızı bayram havasında kutluyoruz. İkilem grubunun muhteşem performansı ile unutulmaz bir gece geçireceğiz” dedi.

Turgutlu’da Kurtuluş Günü İkilem Rüzgarı  (2)

İkilem’e çiçek takdim edildi

Turgutlu’nun kurtuluş gününde sahne alarak vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan grup İkilem’e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste ve Turgutlu Belediye Başkanvekili Bilge Cebe tarafından çiçek takdim edildi. 

Akhisar Belediyesi cam mozaik sergisi düzenliyor Akhisar Belediyesi cam mozaik sergisi düzenliyor

Turgutlu’da Kurtuluş Günü İkilem Rüzgarı  (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM