Ahmet Nazif Zorlu'dan Ferdi Zeyrek'e ziyaret Ahmet Nazif Zorlu'dan Ferdi Zeyrek'e ziyaret

Manisa 1 Nolu ve Vestel Şubelerinin açılış törenlerine Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, Türk Metal Sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Erkan Uzun, Türk-iş İzmir Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak, Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanları ile sendikaya üyesi işçiler katıldı.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Manisa’da (2)

Törende konuşan Genel Başkan Uysal,

“Artan üye sayımıza paralel olarak teşkilat yapısını da büyüten Sendikamızın yeni kurulan Manisa ve Vestel Şubelerinin hizmet binalarının açılışını gerçekleştirdik. Vestel Şubemizin açılışında Vestel emekçileri ve işyeri sendika temsilcileri bir araya gelerek sohbet ettik. Manisa’da son dönemde başlattığımız örgütlenme atağının bundan sonraki süreçte daha da büyüyerek artacağına inanıyorum. Manisa ve Vestel Şubelerimizin teşkilatımıza ve Manisalı metal emekçilerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Manisa’da (3)

Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubesinde düzenlenen temsilciler kurulunda sendika temsilcileri ve üyelerle bir araya gelen Genel Başkan Uysal,

“Manisa, Manisa 1 Nolu ve Vestel Şubelerimizin işyeri sendika temsilcileri ile Manisa 1 Nolu Şubemizde düzenlediğimiz temsilciler kurulunda bir araya geldik. Sendikamızın son dönemde gerçekleştirdiği faaliyetleri ile ilgili kendilerine bilgilendirmelerde bulunduğum toplantıda şahsıma ve Sendikamıza gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı tüm temsilci arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Diye konuştu. 

Muhabir: RESULENUR KANTAR