Alaşehir  dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi Alaşehir dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi

1 milyon 800 bin üyesi ve 26 bölge birliğine bağlı 2 bin 500 sulama kooperatifinin yer aldığı Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği, kooperatif ortaklarının yıllık sulama bedellerinin yüzde 50'sinin devlet desteği olarak bu yıl da ödenmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyor. 

Kanun teklifi verildi

Genel Başkanı Halis Uysal, kooperatif ortaklarının yıllık sulama bedellerinin yüzde 50'sinin devlet desteği olarak ödenebilmesinin karşılığını ilk yıl aldıklarını söyledi. Uysal, desteklerinden dolayı Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Uysal, yeni dönemde desteğin devam etmesi çağrısında bulundu.

Türkiye Sulama Kooperatifleri Çalışmalarını Sürdürüyor (3)

Genel Başkan Halis Uysal, hibe desteğinin devam etmesi noktasında Ankara’da çeşitli çalışmalarda bulundu. Uysal, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Manisa İl Tarımda bizzat kendisiyle görüşerek dilmek verdi.

Uysal, ilgili daire başkanlarıyla konu hakkında konuştu. Bu konuda Uysal merkez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın görüştü.

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ile bir araya geldi. CHP’li Reşat Karagöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına 25.04.2006 tarihli ve 5488 sayılı Tarım Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun teklifi verdi.

Türkiye Sulama Kooperatifleri Çalışmalarını Sürdürüyor (2)

Muhabir: ALİ GÖZEN