Uraloğlu'na, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur , Tamer Akkal ve Ahmet Mücahit Arınç da eşlik etti.

Karayakup'ta yaralar sarılıyor Karayakup'ta yaralar sarılıyor

Eğitim programı kapsamında, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri de servis şoförlerine yönelik detaylı bir bilgilendirme yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu , Yunusemre Belediyesinde işten çıkarılan Berkay Gök ile Betül Yakşe'nin Yunusemre Millet Çarşısı'ndaki nikah törenlerine katıldı. Uraloğlu, burada çifte şahitlik yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu , Yunusemre Belediyesinde işten çıkarılan Berkay Gök ile Betül Yakşe'nin Yunusemre Millet Çarşısı'ndaki nikah törenlerine katıldı. Uraloğlu, çifte evlilik cüzdanını takdim etti.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 17.35.33 (3)

Ulaştırma ve Altyap Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ,Yunusemre Belediyesinde işten çıkarılan Berkay Gök ile Betül Yakşe'nin Yunusemre Millet Çarşısı'ndaki nikah törenlerine katıldı. Uraloğlu'na, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur Tamer Akkal ve Ahmet Mücahit Arınç da eşlik etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğl, Yunusemre Belediyesinde işten çıkarılan Berkay Gök ile Betül Yakşe'nin Yunusemre Millet Çarşısı'ndaki nikah törenlerine katıldı. Bakan Uraloğlu'na, AK Parti Manisa Milletvekilleri Tamer Akkal ve Ahmet Mücahit Arınç da eşlik etti. Uraloğlu ve beraberindekiler, çift ve aileleriyle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA