Ünlü oyuncu Burcu Günay'ın marketten aldığı çikolatadan böcek çıktı. Oyuncu Günay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Kurtçuk mu böcek mi ne olduğu belli değil" ifadelerini kullandı. 

Ünlü oyuncu Burcu Günay'ın marketten çok bilindik bir markanının çikolatasını aldığını ve çikolatanın içinden böcek çıktığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile çikolatanın son kullanma tarihinin 24 Mart 2025 olduğunu ve çikolatayı yerken son anda  fark ettiğini söyleyen oyuncu Günay, "Şuan da bir şok yaşıyorum" ifadelerini kullanarak sosyal medya da paylaşım yaptı. 

Çikolatanın içinden çıkan şeyin kurtçuk mu böcek mi olduğunu anlamadığını söyleyen Oyuncu Burcu Günay sosyal medyada paylaştığı videoda;

"Şuan da bir şok yaşıyorum çünkü çok bilindik bir markanın çikolatasını aldım ve böyle bir  şeyle karşılaştım. Hani özellikle burada tutuyorumki son kullanma tarihi belli olsun. Son kullanma tarihi 14 Mart 2025 olarak gözüküyor. cak içinde ne olduğunu bilmediğim bir şey var, kurtçuk mu böcek mi ne olduğu belli değil" ifadelerini kullandı.

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük bir yankı uynadırdı ve çok bilindik olan marka oyuncu Günay'a mesaj attı. 

Marka oyuncudan özür diledi

Sosyal medya da büyük bir yankı uyandıran çikolatan böcek çıkma olayından sonra marka oyuncuya mesaj atarak;

Manisa’da Funda Arar rüzgârı esecek! Manisa’da Funda Arar rüzgârı esecek!

"Merhaba, konu ile ilgili yardımcı olabilmemiz için iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Sevgiler." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Günay'ın paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Kısa süre içerisinde sosyal medy


 

Kaynak: HABER MERKEZİ