Katıldığı X Factor Türkiye yarışması ile adını duyuran, pop müziğinin sevilen ismi İlyas Yalçıntaş bir süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Yalçıntaş şimdi ise mücadele ettiği hastalığını duyurdu.

Yalçıntaş, sosyal medya hesabından hastalığını açıkladı. Ünlü şarkıcı,"Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığını, 2 aydır hastane dolaştığını dile getirdi.

ilyas-yalcintas-kimdir-ilyas-yalcintas-meslegi-ne

Yalçıntaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Yaklaşık 2 aydır bir dizi hastane ve doktor muayenesi sonucu "Ramsay Hunt" sendromuna yakalandığım ortaya çıkmıştır. Bu sıkıntılı süreci nihayet atlatmanın ve rahatsızlığımın tedavisinin olmasını bilmenin mutluluğu içerisindeyim. Herkese sağlıklı günler diliyorum, sevgiler.'

Yalçıntaş açıklamalarına şöyle devam etti; 'Arkadaşlar bu sendrom "herpes" adlı bir virüsün orta kulağımı enfekte etmesi ile denge ve işitme siniri üzerinde tahribat yaratması ile ortaya çıkıyor.

Son 6 aydan beri şu şekilde semptomlar yaşamaktayım, sağ kulağımda sürekli çınlama ve karıncalanma hissi yüzümün sağ tarafında uyuşukluk ve şişkinlik, üst damağımda kabarcık, yürürken denge problemleri, hafif sendeleme gibi şikayetler.

Damar yolu ile verilecek ilaçlar ile tedavisi mümkün haftaya salı günü başlayacağız tedaviye. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim sevgiler."

19 Eylül 2024 TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, TRT1 19 Eylül 2024 TV Yayın akışı, bugün televizyonda ne var? ATV, Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, TRT1
Kaynak: Haber Merkezi