Alaşehir  dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi Alaşehir dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi

Manisa’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddetli yağış sonrası bir  çok ilçede çiftçiler olumsuz etkilendi. Gördes, Alaşehir ve Salihli’de çiftçilerin mahsulleri yağmurdan dolayı  zarar gördü. Üzüm, zeytin, mısır ve pamukları zarar gören Salihlili çiftçiler için Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç açıklama yaptı.

Üreticilerden Çağrı; Borçlarımızı Ödeyemiyoruz, Faizleri Erteleyin (5)

Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, çitçilerin çok kötü ve perişan halde olduklarını söyledi. Başkan Yalvaç aynı zamanda Ziraat Odasına ve kooperatife borçları olduklarını belirtti.

Üreticilerden Çağrı; Borçlarımızı Ödeyemiyoruz, Faizleri Erteleyin (3)

"Çok kötü çok perişan haldeyiz"

Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, yetkililere seslenerek, bu süreçte faizlerin ertelenmesini istedi.

Başkan Yalvaç yaptığı açıklamada;“Dün akşam saatlerinde Manisa’nın Salihli ilçesi Korhasanlı, Yağbasan ve Karasavcı mahallesinde aşırı yağış akabinde , çok şiddetli dolu yağışlarından sonra,  işte bağlarımız üzümlerimiz çok kötü hale geldi. Sermiş olduğumuz üzümlerimiz komple sel aldı. Bir yanda mısırımız, pamuğumuz ve zeytinimiz 3 köyümüzde maalesef zarar gördü. Çok kötü çok perişan haldeyiz. Buradan yetkililere sesleniyoruz. Bizim Ziraat Müdürlüklerine borçlarımız var, kooperatiflere borçlarımız var. Bunların faizinin ertelenmesi gerekiyor. O yüzden devlet yanımızda olsun, halimizi görsün gerçekten çok kötü, çok perişan durumdayız” ifadelerini kullandı

Üreticilerden Çağrı; Borçlarımızı Ödeyemiyoruz, Faizleri Erteleyin (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM