Vali Özkan, Soma, Kırkağaç, Akhisar ve Saruhanlı ilçelerinde kaymakamlar, belediye başkanları ve kurum yetkilileriyle birlikte yapılan çalışmalar, yürütülen kamu hizmetleri ve iyileştirme projelerini değerlendirmelerde bulundu.

Vali Vahdettin Özkan ilk olarak Soma’yı ziyaret etti.

Kırkağaç'ta icradan satılık zeytinlik Kırkağaç'ta icradan satılık zeytinlik

İlçe Kaymakam, İlçe Belediye Başkanı, ilçe kuruluşlarıyla ile ilçenin potansiyeli ve yapılan çalışmaları değerlendirdi. Vali Vahdettin Özkan daha sonra Soma Maden Kazasında şehit olan 301 madencinin kabirlerini ziyaret etti.

Vali Özkan, Ilçeleri Değerlendirdi (8)

“İlk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz”

Vali Özkan, “Şehit olan 301 madencimizin acısını olayın yaşandığı ilk günkü gibi yüreğimizde hissediyoruz. Mekânları cennet olsun. Rabbim, ülkemizi her türlü felaketten korusun.” Dedi.


Vali Özkan soma ilçesinde depreme dayanıksız olması sebebiyle yıkılarak yeniden yapılmasına karar verilen yeni Hükümet Konağı inşaatında alanını inceledi. Son durum hakkında bilgi aldı.

Vali Özkan, Ilçeleri Değerlendirdi (5)

“Modern ve güvenli hizmet sunma amacında önemli bir adım olacak”

Yeni Hükümet Konağı’nın yapımı hakkında konuşan Özkan, “Binamızın yapımı vatandaşımıza daha modern ve güvenli hizmet sunma amacında önemli bir adım olacak.” dedi.

Soma’daki incelemelerinden sonra Kırkağaç Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Özkan, yürütülen kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla istişarelerde bulundu.

Kırkağaç’taki ziyaretinden sonra Akhisar ilçesine ziyarette bulunan Vali Özkan

Akhisar Kaymakamı Murat Kütük ve ilçe yetkilileri ile bir araya geldi. İlçedeki kamu hizmetlerinin etkin yürütülmesi amacıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Özkan, Ilçeleri Değerlendirdi (4)

“Vatandaşımız en önemli paydaşımız”

Kaymakamlık çıkışı vatandaşlarla sohbet ederek hatırlarını soran Vali Özkan, “Hizmetlerin yürütülmesinde vatandaşımız en önemli paydaşımız” dedi.

Son olarak Saruhanlı ilçesini ziyaret eden Vali Özkan, Saruhanlı Kaymakamı Murat Kütük’ten ilçede yapılan kamu çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi aldı. Vali Özkan, kamu hizmetlerinin etkin yürütülmesi ve iyileştirilmesi için değerlendirmeler yaptı.
Vali Özkan, Ilçeleri Değerlendirdi (1)

“Mutlu bir Manisa için çalışacağız”

Vali Özkan yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin “İlçelerimizde sanayi, tarım ve turizme ilişkin önceliklerimizi yerinde inceleyip bilgi aldık.  İyileştirme ve geliştirme hedeflerimizi bu doğrultuda oluşturup daha güzel, gelişmiş ve mutlu bir Manisa için çalışacağız.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU