Kıbrıs gazisi göğsündeki mermiyle 50 yıl sonra hastanede yüzleşti Kıbrıs gazisi göğsündeki mermiyle 50 yıl sonra hastanede yüzleşti

Watsons bugüne özel bir indirim yaptı fakat bu indirimin reklamını çıkmadı. ilginç olan indirimli ürün alanlar X üzerinden paylaşım yapmaya başlayınca indirim kampanyası yayıldı. İndirim haberinin yayılmasının ardından yüzbinlerce kişi hemen markanın websitesine ve mağazalarına akın etti.

İndirim özellikle kadınlar arasında inanılmaz ilgi gördü.  Cilt bakım ürününü almak için mücadele eden kadınların sosyal medya paylaşımları gülümsetti.

İşte o paylaşımlardan bir kaçı haberimizin içeriğinde...

Watsons, mağazalarında 28 Eylül Perşembe gününe özel cilt bakım ürünlerinde büyük indirim yaptı.

Ancak bu indirimler resmi hesaplarından duyurulmadı. Kamuoyu, indirimden X sosyal medya uygulaması üzerinden bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımıyla haberdar oldu. Watsons’un sessiz indirimi, mağazalara akın eden müşterilerin yoğun ilgisine yol açtı. 

 

BEKLEYEN SIRASI 779 BİN KİŞİYE DAYANDI

İlk paylaşımın ardından, binlerce müşteri mağazalara ve internet sitesine akın etti. Ancak, bu yoğun talep bekleme sürelerinde ciddi artışlara yol açtı.

Saat 18.25 itibariyle, Watsons online mağazalarına giriş yapmak isteyen müşterilerin beklemek zorunda kaldığı sıra 778 bin 723 kişiye ulaştı.