Star TV ekranlarında her hafta Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını dizisi çekimlere başladı. Yeni sezonda zaman atlamasının yaşanacağı bilgisi dizi severleri heyecanlandırsa da kadroda değişiklik olcak mı sorusunu da beraberinde getirdi.

Ezgi Mola'dan Narin cinayetine tepki! "Allah belalarını versin" Ezgi Mola'dan Narin cinayetine tepki! "Allah belalarını versin"

Yeni sezon için çekimlere başlandığı bilgisi, dizinin resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Yapılan paylaşımda; "3. sezon için heyecanlananları görelim! Çarpıcı değişimler, yeni renkli karakterler ve heyecan dolu gelişmelerle Cuma günlerinizi doldurmaya geliyoruz!" ifadelerine yer verildi.

Yalı Çapkını Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman (2)

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu H. Zeynep Bonçe'nin kaleme aldığı dizide başrolü Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor paylaşıyor. Ayrıca dizide Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi usta isimler de yer alıyor.

Yalı Çapkını Dizisinin Yeni Sezonu Ne Zaman (1)-1

Afra Saraçoğlu'nun yeni imajı gündem oldu!

Üçüncü sezonu ile ekrana dönmeye hazırlanan dizide 74. bölüm zaman atlaması ile başlayacak. Seyran’ın hastalığı üzerinden 2 sene geçmiş olacak.  Ayrıca diziye yeni karakterlerde katılacak.

3. sezon için heyecanlananları görelim!  Çarpıcı değişimler, yeni renkli karakterler ve heyecan dolu gelişmelerle Cuma günlerinizi doldurmaya geliyoruz! diyerek yapılan paylaşımda en çok Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu'nun imajı dikkat çekti. Paylaşımın ardıdan kısa saçlarıyla Arfa Saraçoğlu sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ