Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yönelik iddialar hakkında sert bir açıklama yaparak, yapılan iftiraları kınadı.

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yönelik asılsız haberler ve iftiralarla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, Gülşah Durbay’a yapılan haksız suçlamalar karşısında adaletin yerini bulması için mücadele edeceklerini belirtti. "Gülşah başkanımızla yaşadığımız her türlü sorunu bir kenara bırakıyoruz. Bugün kadın dayanışmasının ve insan onurunun savunulması gereken bir gündeyiz" diyen Yıldız, Durbay’a olan desteğini vurguladı.

“Bu hukuki süreçte her zaman başkanımızın yanında olacağız”

Yasemin Yıldız, “Adaletin sağlanacağına inanıyorum ve sorumluların hak ettikleri cezayı alacaklarına dair hiçbir şüphem yok. Bu hukuki süreçte her zaman başkanımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li yazar ihraç edilecek Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li yazar ihraç edilecek

Başkan Yıldız ayrıca, Durbay’ın yaşadığı sağlık sorunlarına da dikkat çekerek, "Bu zorlu günlerinde kendisine moral ve destek vererek yalnız bırakmayacağız" dedi. Yıldız, kadınların karşı karşıya kaldığı bu tür iftiralarla mücadelenin de önemli olduğunu belirterek, “Ülkemiz iftiralarla ve dedikodularla ilerleyemez. Bugün, başarılı ve güçlü kadınlara yapılan saldırılara karşı durma günüdür” dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU