Yeni dizi Dilek Taşı bu akşam ilk bölümüyle Kanal D'de yayınlandı. 80'li yılların anlatıldığı dizi izleyenler tarafından tam not aldı. Peki Dilek Taşı dizisi gerçek bir hikayeden mi uyarlandı?

izleyenler tarafından beğenilen  sosyal medyada ilk sıradan gündeme giren Dilek Taşı dizisi gerçek bir hikayeden mi uyarlandı. ilk bölümü ile televizyon izleyicisi tarafından tam not alan Dilek Taşı hakkında işte merak edilenler...

Heyecanla beklenen Dilek Taşı, bir dönem dizisi olma özelliğini taşıyor. Dizide 80'li yıllar anlatılıyor. Dizide Mustafa karakterine hayat veren Salih Bademci oyunculuğu ile kendisine hayran bıraktı. 

Sosyal Medyada gündeme oturan Salih Bademci için; Oynadığı herhangi bir karaktere ikna olmamak, duygularını hissetmemek mümkün değil. Yetenek potansiyeli öylesine yüksek ki her projesinde seviyeyi bi tık daha arttırıyor. İlk bölüme de damga vurmayı başardı. Emeğine sağlık Salih Bademci" yorumları yapıldı.

DİLEK TAŞI DİZİSİ GERÇEK HİKAYE Mİ?

Dilek Taşı'nın gerçek bir hikaye olup olmadığı bilinmiyor ancak dizinin geçtiği dönemdeki bazı olayların dizide yer alması bekleniyor.

Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti! Canlı yayında jigolo olduğunu itiraf etti!

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu ise Can Sinan kaleme alıyor.

[ilgili-haber=30042]