İYİ Parti üyesi Mehmet Dursun ve  Saadet Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisine katıldı.

Yeniden Refah Partisi Yeni Üyelerine Rozet Taktı (5)

Alaşehir  dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi Alaşehir dikkat! 16 Eylül elektrik kesintisi

Partiye katılan üyelere rozet takıldı

Yeniden Refah Partisi’nin Temmuz Ayı İl Divan Toplantısı Bedesten Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirildi. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve AR-GE Başkanı Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanı M. Serhat Orhan katıldı. Toplantı sırasında partilerinden istifa eden Mehmet Dursun ve Ahmet Koçak’a Parti’ye katıldıkları için rozet takıldı. 

Yeniden Refah Partisi Yeni Üyelerine Rozet Taktı (3)

"Temmuz ayı il divan toplantsını gerçekleştirdik"

Yeniden Refah Partisi Temmuz Ayı Divan Toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada toplantıya katılan herkese teşekkür ederek;


“Yeniden Refah Partisi Manisa il Başkanlığı olarak Temmuz ayı il divan toplantımızı Genel Başkan Vekilimiz ve AR-GE Başkanımız Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanımız M. Serhat Orhan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Katılan tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Saadet Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak ve İyi Parti üyesi Mehmet Dursun Partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katılmıştır. Rozetini Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanı M. Serhat Orhan takmış bulunmaktadır. Kendilerine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yeniden Refah Partisi Yeni Üyelerine Rozet Taktı (4)

Kaynak: HABER MERKEZİ