Manisa’da şiddetli yağış yüzünden Alaşehir’in 3 mahallesindeki bağlar zarar gördü. AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 3 mahallede hasar tespit çalışmalarının başladığını açıkladı.

Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor Manisa’da Bitkisel Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli tanıtılmaya devam ediliyor

Hafta başında Alaşehir’e bağlı Tepeköy, Akkeçili, Piyadeler, Türkmenköy sağanak yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinde tarım arazileri zarar gördü. Üzüm sergiler sular altında kaldı. Sel felaketinde etkilenen çiftilere geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu hasar tespit çalışmalarının başladığını belirtti.

"Mahsullerin zarar gördüğü bölgede hasar tespit çalışmalarına başlamıştır"

Konunun takipçisi olacağını vurgulayan Yenişehirlioğlu,
”Alaşehir ilçemizde yoğun yağış nedeniyle meydana gelen sel felaketinden etkilenen çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerimiz mahsullerin zarar gördüğü bölgede hasar tespit çalışmalarına başlamıştır; bu kapsamda mağduriyetlerin giderilmesi için sürecin takipçisi olacağız. Rabb’im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” İfadelerine yer verdi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ