AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Akhisar’daki spor kompleksini yerinde inceledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, amcası ve 12 ve 13’üncü dönem Manisa Milletvekili Nahit Yenişehirlioğlu’nun, Akhisar’a kazandırdığı spor kompleksindeki yenileme çalışmalarını yerinden inceledi. 

Yenişehirlioğlu, Akhisar’daki Spor Komplesinde Inceleme Yaptı (4)

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Manisa'da ziyaretlerde bulundu

Nahit Yenişehirlioğlu tarafından başlanan spor komplesi projesi  yakın zamanda yenilenme sürecine girdi. Spor Kompleksi 550 kişilik tribün kapasitesine sahip. Yenilenme sürecindeki Spor Kompleksi’nin 550 kişilik tribün, aydınlatma, tartan koşu pisti ve bisiklet yolu olan Tribün ve Çevre Düzenlemesi işi ile İlçe Gençlik Spor Hizmet Binası tamamlandı.

Yenişehirlioğlu, Akhisar’daki Spor Komplesinde Inceleme Yaptı (3)

“Çalışmaları yerinde inceledim”

Bahadır Yenişehirloğlu, yapımı devam eden halı saha hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AK Partili Yenişehirlioğlu, spor kompleksindeki incelmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada;

“Daha önce restorasyon projesine ilişkin detaylı bilgi verdiğim; 12. ve 13. Dönem Manisa Milletvekili rahmetli amcam Nahit Yenişehirlioğlu’nun #Akhisar’ımıza kazandırdığı Spor Kompleksi’nin yenilenmesine ilişkin çalışmaları yerinde inceledim: Yetkililerden bilgi aldım.  İlçemizi, gençlerimizi ve hemşehrilerimizi daha fonksiyonel bir Spor Kompleksi ile buluşturacak bu projenin yenilenme sürecine katkı sağlama imkanı bulduğum için gururlu ve mutluyum.”

Yenişehirlioğlu, Akhisar’daki Spor Komplesinde Inceleme Yaptı (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM