Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı koordinasyonunda Ankara'da gerçekleşen ABD ve Rusyanın 26 kişiden oluşan esir takası Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

Dünya basınında da geniş yer tutan esir takasına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Bahadır Yenişehirlioğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sorun yaratma değil problem çözme odaklı vizyonunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

Yenişehirlioğlu açıklamasında,

“Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı koordinasyonunda Ankara'da gerçekleşen esir takasının, Milli İstihbarat Teşkilatımız aracılığıyla gerçekleştirilen takas operasyonu Türkiye’nin hem bölgesel hem de küresel ölçekte barış ve istikrara sağladığı katkının en somut örneklerinden biridir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arabulucu ve barışçıl politikasının en açık göstergelerinden olan bu operasyon sorun yaratma değil problem çözme odaklı vizyonumuzu bir kez daha ortaya koymuştur.” İfadelerine yer verdi.

Narin'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı Narin'in ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı

“İyi niyetli çabalarına kararlılıkla devam edecektir”

AK Partili Yenişehirlioğlu son olarak şu ifadelerde bulundu:

“Türkiye yaşanan hadiseler karşısında süratle refleks göstermeye, gelişmeleri detaylı bir şekilde tahlil etmeye, barış ve güvenlikten yana olan iyi niyetli çabalarına kararlılıkla devam edecektir. Bu başarılı operasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum.”

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU