AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, İsrail askerlerinin camilere ve Kuran-ı Kerime yönelik saldırılarını sert dille tepki gösterdi. Yenişehirlioğlu, “Sürgüne mahkûm ettiği bir halkı, dini ve kültürel açıdan da yok etmeye çalışmak ortadaki vakanın "soykırım" olduğunu en alçak yüzüyle gözler önüne sermektedir” ifadelerine yer verdi.

MİT'ten Kuzey Irak'ta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Halil Yiğit öldürüldü MİT'ten Kuzey Irak'ta operasyon! PKK/KCK'lı terörist Halil Yiğit öldürüldü

Yenişehirlioğlu, Camilere Ve Kuran I Kerime Yönelik Düzenlediği Saldırıları Lânetledi (2)

İsrail’in Filisitin’e yönelik saldırılarına her fırsatta tepki gösteren AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, camilere ve Kuran-ı Kerime yönelik düzenlediği saldırıları lânetledi. Filistinlileri dini ve kültürel açıdan da yok edilmeye çalışıldığını vurgulayan Yenişehirlioğlu,

“Kültür ve medeniyetten, ahlak ve insanlıktan nasipsiz kaldığını her fırsatta tescilleyen İsrail işgal kuvvetlerinin, camilere ve kutsal kitabımıza yönelik düzenlediği saldırıları lânetliyorum. Etkisi sınırları aşan böylesi alçak eylemler; bölgesel istikrarı, küresel barışı, diplomasi dinamiklerini dinamitlemekten başka bir amaca hizmet etmemektedir. Evlerini bombaladığı, çocuklarını katlettiği, yerlerinden sürgüne mahkûm ettiği bir halkı, dini ve kültürel açıdan da yok etmeye çalışmak ortadaki vakanın "soykırım" olduğunu en alçak yüzüyle gözler önüne sermektedir” ifadelerine yer verdi.

Yenişehirlioğlu, Camilere Ve Kuran I Kerime Yönelik Düzenlediği Saldırıları Lânetledi (1)

“Gazze kasabı netanyahu vahşetin vebalinin altından kalkamayacaktır”

AK Partili Yenişehirlioğlu son olarak şu ifadelere yer verdi:

“Nobranlık, zorbalık, barbarlık ve eşkıyalık tarih boyunca ayıplanmış; hiçbir mâkûl zeminde kendisine yer bulamamış ve hicapla anılmıştır. Gazze Kasabı Netanyahu ve hükümeti; insanlık değerlerini hırpalayarak, hakkı ve hukuku ayaklar altına alarak sürdürdüğü vahşetin vebalinin altından kalkamayacaktır.” 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU