Sokak hayvanlarına yönelik düzenlenen Hayvanları Koruma Kanunu teklifi TBMM’de salt çoğunluk sağlanarak onaylandı. Meclisten geçen Hayvanları Koruma Kanunu hakkında AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, açıklamalarda bulundu.

“Sokaklarımızın daha güvenli olacak”

Hayvan, çevre ve toplum sağlığının korunmasını sağlayarak ve Türkiye’nin gündeminden düşmeyen sokak hayvanlarının çözüme ulaştırıldığını değinen AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu,

“Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’mizi kabul ederek yasalaştırdık. Sokaklarımızın daha güvenli hale gelmesini, evlatlarımızın parklarda gönül rahatlığıyla vakit geçirmesini, cami yolunda ve işe giderken vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçilmesini; hayvan, çevre ve toplum sağlığının korunmasını sağlayarak büyük bir sorunu çözüme ulaştıracağız.

Milletimizin sesine kulak vererek yıllardır kronikleşmiş bu sorunun çözümü yönünde irade ortaya koyan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kanun teklifimizin hazırlanmasında çalışmalarımıza katkı sunan değerli milletvekillerimize, emeği geçen Tarım ve Orman Bakanlığımıza ve tüm paydaşlara teşekkür ediyor; kanun teklifimizin ülkemiz ve milletimiz için bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bakan Fidan duyurdu: Lübnan'daki saldırı sonrası Türkiye'ye kurulacak! Bakan Fidan duyurdu: Lübnan'daki saldırı sonrası Türkiye'ye kurulacak!
Muhabir: RESULENUR KANTAR