Meral Akşener’den Gülşah Durbay’a Destek Mesajı Meral Akşener’den Gülşah Durbay’a Destek Mesajı

Terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle gerçekleştirdiği, 2 polisin şehit olduğu, 35 kişinin yaşamını yitirdiği şiddet olaylarının üzerinden 10 yıl geçti. Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, terörü lanetlediklerini vurgulayarak, 

“Siyasetçi görünümlü hamilerini bir kez daha lânetliyorum” 

AK Partili Yenişehirlioğlu sözlerine şöyle devam etti: “Polislerimizin ve onlarca vatandaşımızın şehit edildiği, korsan barikatların kurulduğu, yolların kesildiği, kaynağı belirsiz uzun namlulu silahlarla eşkıyalık yapıldığı; molotofkokteyli, havai fişek, taş ve sopalarla kamu binalarına, vatandaşların evlerine, iş yerlerine ve araçlara zarar verildiği kaos propagandasının siyasetçi görünümlü hamilerini bir kez daha lânetliyorum.


“Tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum”

Terörle mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Yenişehirlioğlu, son olarak şu ifadeleri kullandı: “Aziz milletimizin huzuruna göz diken, sokaklarımızı terörize etmek isteyen, devletimizin bekâsını yıkmayı hedefleyen eli kanlı teröristlerle mücadele etmeyi sürdüreceğiz! Bu ihanetin 10. yılında; kalleş saldırılar sonucu şehit olan polislerimizi, acısı zamana direnen Yasin Börü evladımızı ve tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum.”
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM