AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, lojistik depolarında yangın çıkan ve maddi hasara uğrayan MHP MYK üyesi Ali Uçak’ı ziyaret etti. 


MHP MYK Üyesi, Uçak Kardeşler Firma Sahibi Ali Uçak’ın Uçak Kardeşler Firması’nda 14 Ağustos’ta yangın çıktı. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde fabrikası bulunan işletmenin malzeme bölümünde yangın çıktı. Alaşehir’de yaş meyve ve sebze ihracatında şampiyon olan Uçak Kardeşler Firması’nda çıkan yangın maddi hasara yol açtı. 

Yenişehirlioğlu’ndan Ali Uçak’a Geçmiş Olsun Ziyareti  (2)

MHP MYK üyesi ve Uçak Kardeşler Firma sahini Ali Uçak yangından dolayı maddi hasara uğradı. Yenişehirlioğlu, Ali Uçak’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Geçmiş olsun ziyareti sırasında Yenişehirlioğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ali Uçak’a hediye ettiği arabayı inceledi. 

Yenişehirlioğlu’ndan Ali Uçak’a Geçmiş Olsun Ziyareti  (1)

"Yangın dolayısıyla geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk"

Yenişehirlioğlu, Ali Uçak’a hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu açıklayarak;

Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi Yunusemre dikkat! 19  Eylül elektrik kesintisi

“MHP MYK Üyesi, Uçak Kardeşler Firma Sahibi, İş İnsanı Ali Uçak’a; Lojistik Depolarında çıkan yangın dolayısıyla geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ayrıca; MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin kendisine armağan ettiği 1978 model aracı da inceleyerek manevi kıymeti yüksek bu hediye için hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yenişehirlioğlu’ndan Ali Uçak’a Geçmiş Olsun Ziyareti  (3)


 

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU