Bölgesel Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, BMF Lojistik sahibi ve aynı zamanda kulüp yönetim kurulu üyesi İbrahim Göktuğ’unun Çiftlik evinde düzenlenen barbekü partisinde buluştu.


Hafta sonu sahasında oynayacağı Tavşanlı Tepecikspor maçı hazırlıklarını sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü düzenlenen barbekü partisinde bir araya geldi. Barbekü partisine Başkan Erhan Yıldız, İkinci Başkan Ramazan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Gürhan İlhan, Serdar Yemişçi, İdari Koordinatör Bülent Gökkaya, teknik heyet, futbolcular ve personel katıldı. Sıcak bir ortamda geçen etkinlikte oyuncular keyifli zaman geçirdi ve birbirleriyle sohbet etti. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, geride kalan 3 haftada alınan sonuçlardan dolayı memnuniyetini dile getirerek,

UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi UEFA, Fernando Muslera'ya 3 maç men cezası verdi

“Çok güzel bir aile ortamımız var. İnşallah sezon sonuna kadar bu birlikteliğimiz bizi hedefe götürecek. Biz yönetim olarak her daim takımımızın yanındayız. Hafta sonu da Tepecikspor karşısında sahaya çıkıp, en iyisini yapacağına inancımız tam. Ayrıca bize bugün ki ortamı sağlayan İbrahim Göktuğ kardeşime desteği için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Takım kaptanları Aykut Eren ve Turgay An’da kendilerini ağırlayan yönetici İbrahim Göktuğ’a takım adına teşekkür ettiler. 


 

Kaynak: CANAN SÜRGİT