Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Yıldızspor 45 FK, Yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Kulübün yeni başkanı Hüseyin Bezici, ziyaretlere başladı. Başkan Bezici ilk olarak Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ardından ise Manisaspor’un Başkanı Gencay Esendağı ziyaret etti.  Başkan Beziciye ziyaretleri sırasında kulübün Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yıldız ve Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan eşlik etti. 

Yıldızspor 45 Fk Başkanı Hüseyin Bezci’den Ziyaretler (3)


“Manisa’da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz”

Başkan Bezici, Başkan Balaban’ı ziyareti sırasında belediyenin desteklerinin kulüp adına çok önemli olduğunu belirterek;
“Öncelikle bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Amatör kulüplerin yaşadığı zorluları sizlerde yakinen bilmektesiniz. Bizlerde Yıldızspor ailesi olarak Onursal Başkanımız Erhan Yıldız’ın destekleriyle Manisa’da hem A takım olarak hem de altyapımız olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu süreçte sizlerinde desteği bizler adına çok önemlidir.” şeklinde konuştu. 

O ilçeye halı saha yapıldı O ilçeye halı saha yapıldı

Yıldızspor 45 Fk Başkanı Hüseyin Bezci’den Ziyaretler (1)


“Bu zorlu şartlarda bu işi üstlenmek kolay değil”

Başkan Balaban, yeni görevinde Hüseyin Bezci’ye başarılar diledi. Amatör kulüplere destek olacaklarını söyleyen Başkan Balaban; 

“Yıldızspor’u bizlerde takip etmekteyiz. Amatörde mücadele eden tüm kulüplere desteğimiz olacak. Bu zorlu şartlarda bu işi üstlenmek kolay değil. Sizleri tebrik ediyorum. Onursal Başkan Erhan Yıldız kardeşim bu işe gönül vermiş bir insan. Sizlerde bu sezon önemli bir görevi devralmışsınız. Başarılar diliyorum” dedi.  Başkan Bezici ziyaretin sonunda Başkan Balaban’a isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Yıldızspor 45 Fk Başkanı Hüseyin Bezci’den Ziyaretler (6)

Başkan Balaban’ı ziyaret ettikten sonra Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Bezci, Manisaspor Başkanı Gencay Esendağ’ı ziyaret etti. Başkan Esendağ  ve yönetim kurulu üyeleri ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir araya gelen Başkan Bezci, Manisaspor’un bu şehrin önemli markalarından olduğunu vurguladı. 

Yıldızspor 45 Fk Başkanı Hüseyin Bezci’den Ziyaretler (6)

Başkan Bezci,
“Dileğimiz kısa zamanda eski günlere dönmesidir. Bizlerde kulübümüz adına başarı yakalamak için bu yola çıktık. İnşallah her iki kulüpte istediği başarıya ulaşır” dedi.

Manisaspor Başkanı Gencay Esendağ’da Manisa’da bulunan bütün amatör kulüplerle birlik olacaklarını vurguladı.   Bakan Bezci, Manisaspor Başkanı Gencay Esendağ’a ziyaret sonrası kulübün formasını verdi.

Muhabir: ELİF YILDIRIM