Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, gelecek sezon BAL’a yükselmeyi hedefliyor. Transferlerine hız kesmeden devam eden kırmızı-siyahlı kulüp kanat oyuncusu Gökhan Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Daha önce Yıldızspor 45 FK forması giyen Gökhan Yılmaz 2024-2025 sezonu için kulüp ile anlaşma imzaladı. Kırmızı-siyahlıların daha önce formasını giyen 23 yaşındaki Gökhan Yılmaz, 222 maça çıkıp, 41 gol kaydetti. 

Yıldızspor 45 Fk Eski Oyuncusu Gökhan Yılmaz Ile Anlaştı (1)


Geçtiğimiz sezon Kullar 1975 Spor Kulübü forması giyen 2001 doğumlu Gökhan Yılmaz için imza töreni düzenlendi. İmza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya’da katıldı. 23 yaşındaki Gökhan Yılmaz daha önce Manisaspor, Manisa 1965 Spor Kulübü ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün formalarını giydi. Kariyerinde 22 maça çıkan Yılmaz, 41 gol katkısında bulundu. 

Yıldızspor 45 Fk Eski Oyuncusu Gökhan Yılmaz Ile Anlaştı (4)


“Gökhan Yılmaz’da kulübümüzü yakından bilen bir isim”

İmza töreninde Yıldızspor 45 FK Sportif Teknik Direktörü Bülent Gökkaya, Yılmazın kulübü yakından bildiğini söyleyerek;

“2024-2025 sezonunda keyif veren bir ekip olacağız. Tanıdığımız isimleri kadromuza kazandırıyoruz. Gökhan Yılmaz’da kulübümüzü yakından bilen bir isim. Daha öncede kırmızı-siyahlı formamızı terletti. İnanıyorum ki hem kendisi için hem de kulübümüz için bu yıl çok daha farklı olacaktır. Başarılar diliyorum” dedi.

Yıldızspor 45 Fk Eski Oyuncusu Gökhan Yılmaz Ile Anlaştı (2)

Ayşe Begüm Onbaşı Büyükşehir ile anlaştı Ayşe Begüm Onbaşı Büyükşehir ile anlaştı


“Manisa’da her zaman isminden söz ettiren bir kulüpteyiz”

Yeniden Yıldızspor forması giyeceği  için mutlu olduğunu  ifade eden Gökhan Yılmaz;


“Yıldızspor’a yeniden döndüğüm için mutluyum. Burada yeniden bir üst lige çıkma heyecanına ortak olacağım. Yönetimi, teknik heyeti ve oyuncu kadrosuyla Manisa’da her zaman isminden söz ettiren bir kulüpteyiz. Bölgesel Amatör Ligi’ne dönmeyi çok istiyoruz. Bizlerde elimizden geleni yapacağız. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM