Süper Amatör Küme Akhisar grubu ekiplerinden Develi spor ile hazırlık maçı yapan kırmızı-siyahlılar, müsabakada oldukça iyi performan gösterdi. 5 gollü maçın ilk yarısı 1-1 beraberlik ile bitti.

Yıldızspor 45 Fk Hazırlık Maçında Şov Yaptı! (4)

Şampiyon bisikletçilerden Hasan Hüseyin Oktay’a teşekkür ziyareti Şampiyon bisikletçilerden Hasan Hüseyin Oktay’a teşekkür ziyareti

2’nci yarıda kırmız-siyahlı ekip 3 gol daha bularak skoru 4-1 getirerek maçtan galip ayrılmaya hak kazandı. Yıldızspor’un gollerini Gökhan Yılmaz, Hüseyin Demirubuz, Melih İştar ve Kerim Coşkun kaydetti. Teknik direktör Furkan Şapçı, kadroda yer lan tüm oyunculara hazırlık maçında süre verdi. 

Yıldızspor 45 Fk Hazırlık Maçında Şov Yaptı! (3)

“Transfer etmek istediğimiz oyuncular var”

Ritimlerini gelecek haftalarda bulacaklarını iade eden Furkan Şapçı,

“Ritmimizi haftalar geçtikçe bulacağız. Yolun henüz çok başındayız. Tempomuzu her geçen gün artıyoruz. Oyuncularımızın ilk maçta uyumu bizleri mutlu etti. Genç ve deneyimli isimlerden oluşan bir oyuncu grubumuz var. Yeni sezon başlayana kadar hazırlık maçlarımıza devam edeceğiz. Transferde de kadromuza kazandırmak istediğimiz isimler var. Bu isimleri kısa sürede aramıza dahil etmek istiyoruz. Sahada mücadele eden her oyuncumu tebrik ediyorum” dedi. 

Yıldızspor 45 Fk Hazırlık Maçında Şov Yaptı! (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM