Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’e veda eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek.  2024-2025 sezonunda BAL’a yükselmek için transferlerine hız kesmeden devam eden Yıldızspor, kanat oyuncusu Kerim Coşkun’u renklerine bağladı. 

Yıldızspor 45 Fk Kanat Oyuncusu Kerim Coşkun’u Renklerine Bağladı (4)

"Manisa’da adından  söz ettiren  kulübün parçası olduğum için mutluyum"

Dış transfer olarak geçtiğimiz sezon Kırkağaç Altay Spor Kulübü forması giyen Kerim Coşkun ile anlaşmaya vardı. 2000’li  kanat oyuncusu için imza töreni düzenlendi.  Düzenlenen imza törenine kulüp Sportif Direktörü Bülent Gökkaya katıldı.  

İmza töreninde açıklamada bulunan Kerim Coşkun,  Yıldızspor’un üst liglere ait olduğunu söyleyerek;

“Manisa’da son dönemde adından çokça söz ettiren bir kulübün parçası olduğum için mutluyum. Bu kulübün yeri üst ligler. Başkanımız Erhan Yıldız, Sportif Direktörümüz Bülent Gökkaya ve Teknik Direktörümüz Furkan Şapçı’ya transferim için teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldızspor 45 Fk Kanat Oyuncusu Kerim Coşkun’u Renklerine Bağladı (3)

"Bildiğimiz ve inandığımız bir isim"

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Sportif Direktörü Bülent Gökkaya ise yaptığı açıklamada,

“Kerim Coşkun bildiğimiz ve inandığımız bir isim. 2024-2025 sezonunda Süper Amatör Küme’de takımımıza katkısı çok olacaktır. Yıldızspor formasıyla başarılı olacaktır. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

Spor sever gençler Hentbol Kursunda buluşuyor Spor sever gençler Hentbol Kursunda buluşuyor

Yıldızspor 45 Fk Kanat Oyuncusu Kerim Coşkun’u Renklerine Bağladı (2)

Geçen sezon 11 doğrudan gol katkısında bulundu

Yıldızspor’un yeni transferi 24 Yaşındaki kanat oyuncusu Kerim Coşkun,  profesyonel kariyerine Manisaspor’da başladı. Manisa’spor’dan sonra Yunusemre Belediyespor, Uşakspor, Ahmetli Belediyespor, Somaspor, Yomraspor, Karaköyspor ve Kırkağaç Altay formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Kırkağaç ‘ta forma giyen kanat oyuncusu 22 maçta 7 gol ve 7 asist kaydederek, takımında 11 doğrudan gol katkısında bulundu.  

Yıldızspor 45 Fk Kanat Oyuncusu Kerim Coşkun’u Renklerine Bağladı (1)

Muhabir: ELİF YILDIRIM