Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Mustafa Tahran ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. 

"Takıma katkı sağlamak istiyorum”

İmza töreninde konuşan, yeni transfer Tahran bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak kulüp olarak hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Tahran;
 “Yıldızspor 45 Futbol Kulübü forması giyeceğim için heyecanlıyım. Süper Amatör’de başarılı olmak istiyoruz. Burada güzel işler yapıp, takımımın başarısına katkı sağlamak istiyorum. Sezon sonunda hep birlikte hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Burada çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Kısa zamanda bende arkadaşlarıma uyum sağladığımı düşünüyorum. Transferde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Akif Üstündağ yeniden TVF Başkanı seçildi Mehmet Akif Üstündağ yeniden TVF Başkanı seçildi

Yıldızspor 45 Fk Mustafa Tahran Ile Anlaştı  (3)

“BAL’a yükselmek adına çok çalışacağız”

İmza töreni sırasında açıklama yapan kulübün sportif direktörü Bülent Gökkaya;

“Mustafa Tahran yeteneklerine inandığımız ve bize güç katacağını düşündüğümüz bir isim. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formasıyla da atacağı ve attıracağı gollerle önemli başarılara imza atacaktır. Kendisine Kırmızı-siyah formamızla başarılar diliyorum. Bu yıl iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah hep birlikte Bölgesel Amatör Lige yükselmek adına çok çalışacağız. Oyuncularımız sahada, bizlerde saha dışında elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yıldızspor 45 Fk Mustafa Tahran Ile Anlaştı  (4)

Kulübün yeni transferi, Mustaha Tahran, 1992yılında Denizli’de doğdu. Futbola Denizlispor altyapısında başlayan Tahran, sırasıyla, Kızılcabölük, Anagold 24Erzincanspor, Sarayköy 1926 FK, Yeşilköy, Sinop, Yozgatspor 1959 FK, Denizli İdmanyurdu Güreller, Kıralan Demir SK, Belediye Kütahyaspor, Mustafa Kemalpaşa, Torosgücü, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Y.Çivril ve Yatağan formalarını terletti. 

Yıldızspor 45 Fk Mustafa Tahran Ile Anlaştı  (1)

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU