Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Yıldızspor45 FK, defans oyuncusu Kadir Demir ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Didim Belediyespor forması giyen 33 yaşındaki defan oyuncusu ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncunun imza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. 

Yıldızspor 45 Fk Oyuncusu Kadir Demir Ile Anlaştı (5)


Yıldızspor 45 FK iç transferlerin ardından dış transferler ile kadrosuna güç katmaya devam ediyor. Son olarak 33 yaşındaki defans oyuncusu Kadir Demir ile sözleşme imzalayan Yıldızspor 45 FK, transferlerine hız kesmeden devam ediyor. Yıldızspor 45 FK'nın yeni transferi Kadir Demir, profesyonel futbol hayatına Güngören Kulübü’nde başladı. Kadir demir sırasıyla, Sivaspor, Beykoz İshaklı, 72Batmanspor, Elazığ Belediyespor, Siirtspor, Orhangazi Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, Tavşanlı Linyitspor, Vanspor FK, Cizrespor, Adıyaman Futbol Kulübü, 1920 Maraş Spor, Bigaspor, Ereğli Belediyespor, Manisa 1965 Spor Kulübü ve Tire Belediyespor formaları giydi. 

Yıldızspor 45 Fk Oyuncusu Kadir Demir Ile Anlaştı (4)


“Manisa benim yuvam oldu”

Yeni transfer Kadir Demir, Yıldızspor’u Bölgesel Amatör Lig’e tekrar çıkarmak için mücadele edeceğini vurgulayarak;

“Artık Manisa benim yuvam oldu. Öncelikle mutlu olduğumu ifade etmeliyim. Son dönemde futbol kariyerimi bu bölgede geçirmenin yanında eşimin de burada olması vesilesiyle 2024-2025 sezonunda Yıldızspor’un başarısı için mücadele edeceğiz. Başkanımızı yakinen biliyorum. Erhan Yıldız Türk futboluna yatırım yapan başarılı bir isim. Transferimiz için kendisine teşekkür ediyorum. Takımımızı Bölgesel Amatör Ligi’ne taşımak için çalışacağız. Burada güzel bir ekip var. Hayırlısı olsun” dedi. 

Jose Mourinho'dan 2 değişiklik Jose Mourinho'dan 2 değişiklik

Yıldızspor 45 Fk Oyuncusu Kadir Demir Ile Anlaştı (3)


“Kadir Demir ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, Manisa’yı yeniden BAL’da temsil etmek istediklerini söyleyerek;

“Kadir Demir çok tecrübeli bir isim. Takıma katkı sağlayabilmek adına hem kendisi hem de takım için iyi bir performans ortaya koyacaktır. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Manisa’yı yeniden Bal Ligi’nde temsil etmeyi hedefliyoruz. Kadir Demir ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki transferlerimizde inşallah hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Yıldızspor 45 Fk Oyuncusu Kadir Demir Ile Anlaştı (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM