Bu sezon ‘şampiyonluk’ parolası ile Süper Amatör Küme’de  mücadele edecek olan Yıldızspor 45 FK, kadrosuna teknik heyetin raporu doğrultusunda takviyelerine devam ediyor. Kırmızı-siyahlı ekip son olarak geçtiğimiz sezon Alaşehir Belediyespor forması ile şampiyonluk yaşayan Oktay Günaydın anlaştı. Düzenlenen imza törenine Başkan Hüseyin Bezci ve Spor Direktör Bülent Gökkaya katıldı. 

Yıldızspor 45 Fk, Şampiyon Oktay Günaydın Ile Güçleniyor! (3)


Başkan Bezci, kulübe güç katacak bir isimle anlaştıklarını ifade ederek;
 “Bize güç katacağına inandığımız bir isimle daha anlaşmış bulunmaktayız. Yeni sezonda birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Genç ve deneyimli isimlerin bulunduğu bir kadro yapımız var. Transferlerimizi kısa sürede tamamlamayı arzu ediyoruz. İki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi.


“Hep birlikte şampiyonluk mutluluğunu yaşarız”

Daha öncede Yıldızspor 45 FK formasını terleten ve şampiyonluk yaşayan Oktay Günaydın;
 “Burada daha önce şampiyonluk yaşadım. Bildiğim ve inandığım bir yerdeyim. Tüm takım olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız ve Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lige taşıyacağız. Kadromuzda daha önce kader birliği yaptığım birçok arkadaşım var. Bu anlamda avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk mutluluğunu yaşarız” şeklinde konuştu. 

Yıldızspor 45 Fk, Şampiyon Oktay Günaydın Ile Güçleniyor! (2)

Yunusemre Belediyespor U17 Takımı, Akhisar 1922 ile hazırlık maçında karşılaştı! Yunusemre Belediyespor U17 Takımı, Akhisar 1922 ile hazırlık maçında karşılaştı!


24 resmi maçta 6 gol attı

Bu sezon kırmızı-siyahlı ekibin formasını terletecek olan 27 yaşındaki Oktay Günaydın, furbol kariyerine Soma Linyitspor’da başladı. Tecrübeli oyunca daha sonra sırasıyla, Manisaspor, Antalya Kemer, Yunusemre Belediyespor, Düzce Cam Düzcespor, Donatımspor, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Muradiyespor, Manisa 1965 Spor Kulübü ve Alaşehir Belediyespor formaları giydi.  Geçtiğiniz sezon 24 resmi maça çıkan Oktay, takımıyla 6 gol sevinci yaşadı.

Yıldızspor 45 Fk, Şampiyon Oktay Günaydın Ile Güçleniyor! (4)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM