Bu  sezon Süper Amatör Küme’de mücadele eden Yıldızspor 45 FK yeni sezon hazırlıklarına başladı. 45 FK Evrenos Spor Tesislerinde yaptığı açılış antrenmanda kurban kesti ve dua etti.

Yıldızspor 45 Fk Sezon Hazırlıklarına Başladı (5)

Yeni sezonunun hedefini  Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen kırmızı-siyahlılar çalışmalarına hız kesmeen devam edeceklerini belirtti. Teknik direktör Furkan Şapçı önderliğinde ilk antrenmanını gerçekleştiren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü, Başkan Hüseyin Bezci, Sportif Direktör Bülent Gökkaya, yöneticiler ve altyapı antrenörleri yalnız bırakmadı. 

Yıldızspor 45 Fk Sezon Hazırlıklarına Başladı (4)

Sezonun ilk antrenmanında takımı yalnız bırakmayan Başkan Hüseyin Bezci, teknik heyet ve oyunculara başarılar diledi. 

Yıldızspor 45 Fk Sezon Hazırlıklarına Başladı (3)

“Görüşme gerçekleştirdiğimiz isimler var”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Bezci,

Kaptan yuvada kalmaya devam ediyor Kaptan yuvada kalmaya devam ediyor

“Onursal Başkanımız Erhan Yıldız’ın sezon öncesi kadromuza kazandırdığı isimlerle bugün itibariyle çalışmalarımıza başlıyoruz. Kazasız, sakatlıksız bir sezon diliyorum. Transferlerimiz hala devam etmektedir. Görüşme gerçekleştirdiğimiz isimler var. Hem A Takımımız, hem de altyapımızla bu sezon önemli işlere hep birlikte ulaşacağız. Onursal Başkanımız Erhan Yıldız’ın bu takımın başarılı olacağına inancı tam. Manisa’da takımımıza olan ilgi bizleri daha da heyecanlandırıyor. Sizlerinde bunun farkında olduğunuzu biliyorum. İnşallah bu işi sezon sonunda bitireceğiz. Teknik heyetimize ve sizlere başarılar diliyorum” dedi. Öte yandan Başkan Hüseyin Bezci ve yönetim kurulu üyeleri ilk antrenmanı takip ederek, takımı yalnız bırakmadılar. 

Yıldızspor 45 Fk Sezon Hazırlıklarına Başladı (2)
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM