Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, teknik heyeti ve futbolcuları ile 20 Ekim’de uçakla Şiran’a gidecek. Şiran Yıldızspor’un Pazar günü Gümüşhanespor ile evinde oynayacağı maçı tribünden seyredecek.

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Gümüşhane Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Şiran Yıldızspor ile bir araya geliyor. Onursal Başkan Erhan Yıldız’ın davetlisi olarak Şiran’a gidecek kırmızı-siyahlılar, 20-24 Ekim tarihlerinde kısa süreliğine kamp yapacak ve kardeş kulübüyle özel maçta karşı karşıya gelecek. 20 Ekim Pazar günü İstanbul aktarmalı uçakla Erzincan’a gidecek ekip, oradan karayoluyla Şiran’a geçecek. Manisa ekibi Şiran Yıldızspor’un 20 Ekim Pazar günü sahasında Gümüşhanespor ile oynayacağı müsabakayı tribünden takip edecek.

Yıldızspor 45 Fk, Şiran’a Kardeşlik Ziyaretine Gidiyor! (3)

“Manisa’daki takımımızı Şiran’da misafir edecek olmaktan dolayı çok mutluyuz”

Onursal Başkan Erhan Yıldız, yaptığı açıklamada; “Sporun birleştirici gücü ve iki kulübün dostluğunu pekiştirmek adına gerçekleşecek olan bu organizasyon bizler içinde çok özel olacak. İki kulübümüzün teknik heyeti ve oyuncuları bir arada keyifli 4 gün geçirecek. Pazar günü oynayacağımız Gümüşhanespor maçında onlarında tribünde olması Şiran Yıldızsporumuza güç katacaktır. Manisa’daki takımımızı Şiran’da misafir edecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Güzel bir organizasyon olacak. İnşallah haftayı da 3 puanla kapatarak yolumuza kayıpsız devam edeceğiz.”

Yıldızspor 45 Fk, Şiran’a Kardeşlik Ziyaretine Gidiyor! (2)

İngiltere Milli Takımı'nda Thomas Tuchel dönemi İngiltere Milli Takımı'nda Thomas Tuchel dönemi

“Bizim içinde son hazırlık süreci olacak”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Bezci ise , “Teknik heyetimiz ve oyuncularımız içinde farklı bir duygu olacak. Kardeş kulübümüzle bir araya gelmek bizleri de mutlu etmektedir. Nasip olursa Pazar günü Şiran Yıldızsporumuzu Gümüşhane maçında destekleyeceğiz. Ligimizin başlamasına kısa bir süre kaldı. Pazar günü gidip, Perşembe günü Manisa’ya döneceğiz. Döndükten sonra 26 Ekim’de ligde ilk maçımızı oynayacağız. Bizim içinde son hazırlık süreci olacak. Orada hem antrenman yapacağız, hem de Şiran Yıldızspor ile hazırlık maçı oynayacağız. Bu güzel organizasyon için teşekkür ediyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte bizlerde Şiran Yıldızspor’u Manisa’da ağırlarız. Şiran’a Gümüşhane maçında şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

Muhabir: ÖZGE AY ERDOĞDU