Bölgesel Amatör Lig’in 5.haftasında Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, deplasmanda konuk olduğu İzmirspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta 72.dakikada Gökhan Demir'in golüyle geriye düşen kırmızı-siyahlılar, bu gole 79.dakikada formda ismi Oğuzhan Palaz ile cevap verdi. Manisa ekibi, bu beraberlikle puanını 11 yaparak zirve takibine devam etti.

Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci’den ziyaretler


2023-2024 sezonuna flaş bir başlangıç yapan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta zirveye oynuyor. Kırmızı-siyahlılar 5.hafta müsabakasında güçlü rakibi İzmirspor ile deplasmanda karşılaştı. Yeşilyurt Sahası’nda oynanan müsabaka maçın hakemleri yeterli güvenliğin sağlanamaması nedeniyle maçı 25 dakika geç başlattı.

Müsabakanın ilk yarısında iki takımda temkinli oynamayı tercih etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında ev sahibi ekipten Gökhan Demir 71.dakikada oyuna girip, 72.dakikada altı pas içinde vuruşuyla İzmirspor’u 1-0 öne geçirdi. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yediği golün ardından rakip kaleye beraberlik için yüklenmeye başladı. Son haftaların formda ismi Oğuzhan Palaz 79.dakikada yine sahne alarak Manisa ekibine 1 puanı getiren golü kaydetti. Maçta başka gol olmadı ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübü rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli 1 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla 11 puana ulaşan Yıldızspor 11 puanlı Alaçatıspor ile zirveyi paylaştı. Kırmızı-siyahlılar Pazar günü sahasında Bilecik 1969 Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. 

Kaynak: DERYA ÖZTÜRK