Yıldızspor 45 Futbol Kulübü altyapısında yetişen 8 sporcu  2024-2025 sezonunda A takımı forması giyecek. Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yıldızspor altyapısından yetişen, Mehmet Cantürü, Muhammet Baltürk, Mehmet Emre Demir, Metin Can Özkan, Beytullah Kavuş, Ömer Şahin, Ahmet Koç ve Anıl Polat’ı A Takımın 2024-2025 kadrosunda yer alacak.

Yıldızspor 45 Fk’dan 8 Genç Yıldız 2024 25 Sezonunda A Takımda (1)

"Altyapımızdan yetişen sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz"

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;


 “Altyapımızdan yetişen sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyor, oyuncularımızın kırmızı-siyahlı forma altında zaferlerle dolu bir sezon yaşamalarını temenni ediyoruz.”  

Manisaspor'dan sponsorluk anlaşması Manisaspor'dan sponsorluk anlaşması

Yıldızspor 45 Fk’dan 8 Genç Yıldız 2024 25 Sezonunda A Takımda (3)


“A Takımımızda yer alması gurur verici bir durum”

Genç sporcular için düzenlenen imza törenine Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Sportif Direktörü Bülent Gökkaya katıldı. İmza töreni sırasında yaptığı açıklamalarda Gökkaya;


“Mehmet Cantürü, Muhammet Baltürk, Mehmet Emre Demir, Metin Can Özkan, Beytullah Kavuş, Ömer Şahin, Ahmet Koç ve Anıl Polat gibi isimlerin A Takımımızda yer alması gurur verici bir durum. Onlarda takımımızla birlikte çalışarak formayı kapabilmek adına mücadele edecekler. Bu süreç onlar içinde önemli bir fırsat. Genç ve deneyimli isimlerle yola çıkacağız. 8 oyuncumuza başarılar diliyoruz.” İfadelerini kullandı.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM