Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yıdızspor 45 Futbol Kulübü transferlerine devam ediyor.  Kırmızı-siyahlılar tekrardan Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yıldızspor 45 FK son olarak Mütevelli 1965 Spor Kulübü’nden kaleci Kubilay İsmail Zihni ile sözleşme imzaladı. 

Yıldızspor 45 Fk’dan Bir Kaleci Transferi Daha (3)

Kubilay İsmail Zihni ile sözleşme imzalama törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. Daha önce Yıldızspor 45 FK formasını terleten Kubilay İsmail, profesyonel kariyerine Manisaspor’da başladı. 24 yaşındaki Kubilay İsmail Zihni, Manisaspor’dan sonra sırasıyla, Amasyaspor Futbol Kulübü, Altınova Belediyespor, Manisa 1965 Spor Kulübü, Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ve Mütevelli 1965 Spor Kulübü formaları giydi.

Yıldızspor 45 Fk’dan Bir Kaleci Transferi Daha (2)

Kadınlara özel yüzme kursu başlıyor Kadınlara özel yüzme kursu başlıyor


“Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz”

Transferlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini açıklayan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, transferlerin kulüp ve oyuncular için hayırlı olmasını dileyerek;

Önceki sezonlar da formamızı giyen deneyimli kaleci Kubilay ile sözleşme imzaladık. Bu anlaşmanın hem oyuncumuz hem de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyoruz. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transferlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

Yıldızspor 45 Fk’dan Bir Kaleci Transferi Daha (1)


“Yabancı olmadığım bildiğim bir kulübe geldim”

Yıldızspor 45 FK’nın yeni kalecisi Kubilay İsmail Zihni, bu sezonda takımla beraber başarılar elde etmek istediğini söyleyerek;

"Çok çalışıp Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ile bu sezon başarılar elde etmek istiyorum. Yabancı olmadığım bildiğim bir kulübe geldim. Bu ailenin içinde olmaktan dolayı son derece mutluyum. Yıldızspor’u inşallah başarıya hep birlikte taşıyacağız. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
 

Muhabir: ELİF YILDIRIM